İletişim
Address: Organize Sanayi bolgesi 1.cad.No.24 Eyyubiye Sanliurfa

Lokum

organic
- Paflar Gıda-

Lokumlar

Ürün Antep fıstığı içerir. Ürün iz miktarda fındık, ceviz, susam ve yer fıstığı içerebilir.

Çifte Kavrulmuş Lokum

Lokum sitrik asit, şeker, nişasta, aroma ile yapılmaktadır. Şeker suda tam anlamıyla çözüleceği kadar kaynatılır. Sitrik asit ve nişasta ayrı kaplarda çözülmesi için bekletilir, nişastalı kaplarda 20 saat civarı bekletilir. Sert bir zeminde şekillendirilerek ambalajlanır

Gül Lokum

Lokum, su, şeker, nişasta ve sitrik asit veya tartarik asit veya potasyum bitartarat ile hazırlanan lokum kitlesine gerektiğinde çeşni maddeleri, kuru veya kurutulmuş meyveler ve benzeri maddelerin ilavesiyle tekniine uygun olarak hazırlanan geleneksel bir türk tatlısıdeır.

Fındıklı Lokum

Kullanılan malzemeye göre basin değerleri değişmekle birlikte ortalama değerler bulunmaktadır. 100 gram lokumda: 89.28gr karbonhidrat, 0.12gr protein, 0.19 tağ, 0gr lif, 0mg kolesterol, 19 mg posyum, 5 mg kalsiyum, 0.1 mg demir bulunmaktadır.