Address: Organize Sanayi bolgesi 1.cad.No.24 Eyyubiye Sanliurfa
Lokum
organic
- Paflar Gıda-
Lokumlar
Ürün Antep fıstığı içerir. Ürün iz miktarda fındık, ceviz, susam ve yer fıstığı içerebilir.
Çifte Kavrulmuş Lokum
Lokum sitrik asit, şeker, nişasta, aroma ile yapılmaktadır. Şeker suda tam anlamıyla çözüleceği kadar kaynatılır. Sitrik asit ve nişasta ayrı kaplarda çözülmesi için bekletilir, nişastalı kaplarda 20 saat civarı bekletilir. Sert bir zeminde şekillendirilerek ambalajlanır
Gül Lokum
Lokum, su, şeker, nişasta ve sitrik asit veya tartarik asit veya potasyum bitartarat ile hazırlanan lokum kitlesine gerektiğinde çeşni maddeleri, kuru veya kurutulmuş meyveler ve benzeri maddelerin ilavesiyle tekniine uygun olarak hazırlanan geleneksel bir türk tatlısıdeır.
Fındıklı Lokum
Kullanılan malzemeye göre basin değerleri değişmekle birlikte ortalama değerler bulunmaktadır. 100 gram lokumda: 89.28gr karbonhidrat, 0.12gr protein, 0.19 tağ, 0gr lif, 0mg kolesterol, 19 mg posyum, 5 mg kalsiyum, 0.1 mg demir bulunmaktadır.